Carta a les veïnes

Benvolgudes veïnes i veïns,

Som un grup de persones que hem obert la antiga sucursal de BMN Sa Nostra al carrer Marqués de FontSanta 50, per tal d’impulsar diferents tipus d’activitats que puguin interessar al barri i d’aquesta manera fer xarxa entre totes; creant un espai autogestionat, lliure d’imposicions, jerarquies i discriminació.

Volem crear un lloc obert des d’on construir alternatives al model de ciutat consumista i deshumanitzador, però també per lluitar de forma col·lectiva per solucionar els problemes socials i territorials que ens travessen.

L’espai de primeres disposarà de biblioteca, un armari obert on intercanbiar roba en bon estat, un espai per fer projeccions i xerrades així com una sala d’estudi. No obstan això, l’espai admiteix multiples usos i estem oberts a propostes.

En aquest espai ens organitzem de manera assembleària i horitzontal (no tenim cap tipus de lideratge ni representant). Amb tot això, pensem que és molt important la vostra participació a l’assemblea i a les activitats, ja que juntes fem possible la creació d’aquest espai al barri.

Volem informar-vos, també, que aquest espai és un lloc lliure de drogues (alcohol, fum, cafè, drogues sintétiques, etc.), on no s’hi faran festes ni activitats nocturnes (amb el qual intentarem molestar el més mínim) i on el tipus d’alimentació és vegana, es a dir, lliure d’explotació animal.

Si teniu alguna inquietud o curiositat, no dubteu en entrar, que de ben segur sereu ben rebudes.

En breus, ens agradaria convocar-vos per fer una assemblea conjunta i d’aquesta manera donar-nos a conèixer.
Una salutació cordial de Ses Mopis.

P.D.: També podeu consultar el blog de Ses Mopis per més informació:

http://casesmopis.noblogs.org